84 個の投稿 / 0 new
最終投稿
#1 2016-03-14 19:23

Known Issues

Just listing some of the major known issues.

  • Some users are experiencing login troubles
  • Favorites are missing
  • Playlists cannot be edited
  • 360 videos fail due to browser security
  • Tagging is not functioning properly
  • In some cases, links to videos may send a user to the video index instead. Logging in or out may solve the issue on a per link basis.

More to come, I'm sure.

2016-03-15 02:52

To expand on the "Tagging" problems. I have recently tried changing/adding tags to existing videos. The changes display on the video page itself, but said videos are not showing up on the website's tagged categories.

EDIT: Nevermind I'm retarded, it takes awhile for content to update on the website. Or maybe it just got fixed.

2016-03-15 03:05

It just got fixed, sort of.
We will be spending the next few days trying to fix some of the bugs we either missed, or that have now sprung to life after leaving our dev environment.

2016-03-15 04:03

I cannot play any videos at all, except the two most recently added ones.

2016-03-15 04:51

Some comments and bbcode test
・4x3 player, 16x9 video. maxthon 4.4.8.2

・cropped picture. full image in new tab on click. maxthon 4.4.8.2, firefox 43.0.4

・were is my lovely filters like "sort by date", "sort by view count", "sort by comments", etc. o(〒﹏〒)o

・sometimes i see this

・and at last, where is [spoiler]bbcode[/spoiler]?

2016-03-15 09:10

Some how not loading any vids. Any known solutions?

2016-03-15 09:33

The issues appears to be related to file key/permissions on the servers themselves. It will be resolved asap. Some of these issues are related to the fact that our server has decided it wants to encode a LOT of videos all at once. It currently lacks processing power.

2016-03-16 20:55

Issue resolved, thanks!

2016-03-15 22:29

Player doesn't remember volume level like the old one did. Probably a kinda low priority but it'd be nice if it were fixed.

2016-03-15 22:35

A few videos play as a black screen with audio. Do you know that cause of this?

2016-03-15 23:00

Contact form should be working now.
The player is having troubles right now. I think most plugins for it (includes volume remembering) are disabled as a result.
Videos with audio and no video means the video is not encoded properly for streaming purposes. I can fix it if given links to these videos.

2016-03-16 03:29

This one has sound, but no picture: http://www.iwara.tv/videos/NZ0ATJ4DClaAw5b

2016-03-16 07:11

some video show this, format is not supported.

2016-03-17 00:00

All The Videos I Uploaded To Trollvids Do Not Have Any Sound In This Site They Worked Fine In The Old Site How Come AC3 Is No Longer Supported Here I Would Hate To Reload All 62 Of My Videos Why Did they Only Allow Only AAC (AVCODEC) I Dont Want To Lose My Vid Count On Them and Likes And Faverites How Can I Get Sound On Them Without Replacing Them

2016-03-17 04:17

AC3 was never supported to begin with. In fact, we can't even choose to support it. It all depends on what web browsers themselves support.
The reason they worked before was because the server was encoding a new version for you, using aac. We can fix it for you without forcing you to go back and do all the encoding yourself, but we will still have to manually encode them on our end and it won't be a quick fix.

AC3 was specifically developed for use in dvd formats for surround sound systems.

2016-03-17 06:06

When I use the download option for a video, the name of the video file that gets downloaded doesn't match the video title info from the website. I suspect it's giving the name of the originally uploaded file instead. Would it be possible to get it to rename it automatically to match the title info on the site?

2016-03-17 06:26

We don't have any control over that at this time. It might be possible eventually, but that is something so small that many other things will take precedence. There is a lot to do still.
As far as I know, it is usually the download programs that do that kind of thing.

2016-03-18 04:06

admin, The Following list doesn't list all of people I'm following. It shows only eight of them. :(

2016-03-18 04:35

Yeah, pages will be made available for that stuff.

2016-03-18 07:41

Thanks!

2016-03-19 08:55

erm... vid resolution?

2016-03-21 02:20

The player should adjust to the aspect ratio of each video
We currently don't have any way to choose resolutions or quality for streaming. I want to get this added back in, though.

2016-03-23 01:50

This video (http://ecchi.iwara.tv/node/39339) is a private video. I am following the user, and he is following me. Despite this fact, I am not able to play the video. He has other videos which are private also, and I cannot play them either.

2016-03-23 02:03

I cannot seem to find you on his list of people he is following.

Following him doesn't matter. The only requirement is that he must be following you.
We'll probably change this, though, since I guess that is either too confusing or people just don't like it.

2016-03-23 02:11

That is odd. A half an hour ago when I looked at his profile page it said he was following me, but now it doesn't. I will send him a message.

2016-03-26 17:58

Download speed is extremely low, something like 10 kilobytes per second, yet it used to be ~3 megabytes. Is it a temporary countermeasure, an issue with the server or a permanent speed cap? It makes downloading outright impossible and reminds me of 90's dial-up era.

2016-03-26 18:18

We have no such limitation. It could be several things, but a first guess is maybe you got served from a server that was already reaching peak output. During the time of your post, we are still leaving prime time for this website (~330 online says google).

2016-03-26 20:13

And now things decided to go strange: it seems the issue only occurs on my iPad, as my PC yields 1 MB/s speed. Definitely happens when I use Puffin browser, but might be happening with other browsers/download managers too.

UPD: Not only the speed is low, but the download itself always fails, giving file.php.htm as a result.

2016-03-30 22:33

I've encountered similar issues as Pr0nb0tz where private videos become Access denied even though both parties are following each other.

A better system needs to implemented or bring back the Friendship request like the old site.

2016-03-30 23:28

It was just a bug. Might want to try it again.

2016-03-31 00:40

Thank you, it's resolved now.

ページ